Brillen

Een greep uit onze merken... 

Bent u opzoek naar iets unieks, klassieks of modieus? Bliek Optiek heeft een zorgvuldig met liefde samengestelde collectie van verschillende merken, vormen en materialen. De meeste merken die wij in huis hebben zijn er voor dames en heren. Ook hebben wij een leuke collectie met huismerk monturen. En een uitgebreide collectie leesbrillen en bril kettinkjes.

Wij kopen regelmatig nieuwe monturen in dus de collectie is altijd up to date! 


Prada Eyewear

A new chapter has begun in the story of Prada’s eyewear collections: Prada Symbole, iconic glasses reinterpreted with a modern twist, celebrating the return of the unmistakable triangle logo with a mix of tradition and experimentation.


Victoria Beckham

The new Victoria Beckham eyewear collection mixes the brand’s signature styles, such as the classic aviator and navigator frames, with forward silhouettes, rich with elegance and attitude. The modern constructions combine smooth acetates and golden metallics enhanced with sophisticated details. Bold contours and subtle profiles are flawlessly designed to complement both glamorous and more understated looks.


Binôche

Binôche is een trots, Belgisch merk. De collecties worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. Doordat ze bij Binôche nauw samenwerken met producenten en steeds open staan voor nieuwe inzichten en expertise, creëren ze monturen die even uniek zijn als de mensen die ze dragen. En dat doen ze ondertussen al meer dan twintig jaar!


Lamarca 

 

Alles begint bij kleur, want daar is onze wereld van gemaakt. Elke Lamarca-bril vertegenwoordigt een project dat verband houdt met de chromatische samenstelling en een techniek van acetaatverwerking. Lamarca laat zich inspireren door schoonheid en zoeken harmonie in details en sensaties. Ze ontwerpen glasvormen met elegante vormen en verschillende geometrieën. Lamarca is gespecialiseerd in de verwerking van acetaat monturen en ze blijven experimenteren met steeds complexere technieken. Lamarca brillen is de synthese van een lang werk van ontwerp en uitvoering. De kwaliteit wordt met de hand aangeraakt: in de materialen, in de techniek, in uw perceptie van comfort.

 


Woodys

Een uitgebreide collectie voor dames en heren.  Met verschillende modellen met veel kleur! Afkomstig uit Barcelona.

Funfact: Ieder montuur bevat een klein stukje hout aan het uiteinde van het brillenpootje.  


Jaguar Eyewear

Sportieve en klassieke modellen daar staat het automerk Jaguar om bekent. Dit geldt ook voor de monturen en zonnebrillen die zij produceren. Een ruim aanbod van titanium en kunststof monturen. Bekijk in de winkel de mooie monturen en zonnebrillen van Jaguar Eyewear.Joshi Eyewear

Om de collectie compleet te maken is het merk Joshi opgenomen. Het merk is van Nederlandse bodem en de monturen zijn kwalitatief zeer goed, modieus en betaalbaar. De collectie is divers, van kunststof tot titanium. De collectie voor dames en heren is te bewonderen in de winkel!


Ray-Ban

Ray-Ban heeft eigenlijk geen introductie nodig. Met een goede prijs-kwaliteitsverhouding is Ray-Ban al jaren het best verkochte zonnebrillen merk in Nederland. Als officiële Ray-Ban dealer hebben wij een mooie collectie monturen en zonnebrillen voor u.

 

Wist u dat wij ook een Ray-Ban op sterkte kunnen leveren inclusief logo op het glas? Uw favoriete Ray-Ban voorzien van echte Ray-Ban (zonne)glazen. Wie wil dat nu niet?!


OWP

Trendsettend en vernieuwend is onze OWP collectie brillen voor dames en heren. Het Duitse brillenmerk is al jaren een begrip en staat bekend om de goede kwaliteit. De collectie is bij ons in de winkel te bekijken en is zeker de moeite waard!


Inface

De Inface-collectie combineert Scandinavisch design met prachtige mode-kleuren. Diepe tinten blauw, zwart en grijs. Inface richt zich op de modebewuste consument in een stedelijke omgeving. De strakke zakelijke modellen geven je een gevoel van luxe. 

Inface werd in 1987 ontwikkeld door een Deense opticien. Hij vond dat zijn leveranciers niet de kwaliteit en het design boden waar zijn klanten om vroegen. Hij besloot zelf aan de slag te gaan en ontwierp strakke designzonnebrillen en correctiemonturen in een prijssegment waar de concurrentie alleen van kan dromen. Inface combineert beproefde technieken met strakke lijnen en modieuze kleuren en vormen. Het resultaat? Trendy collecties die verrassend én betaalbaar zijn.


Nifties

De Inface Nifties-collectie heeft een internationale uitstraling, met prachtig vormgegeven monturen in trendy kleuren. Elk montuur heeft een flexveer voor een goede pasvorm. De bekende Niftiesstrepen op de veren zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid. Nifties-monturen zijn gemaakt voor mensen met smalle gelaatstrekken.

Een op de tien volwassenen heeft een kleine pupilafstand en/of een smal of klein gezicht. Voor deze doelgroep is het vaak lastig om een geschikt montuur te vinden. Inface sprong in het gat met de sublijn Nifties, dat later een zelfstandig merk werd. Nifties komt van ‘nifty’ en betekent ‘chic en ‘slim’. Het vat de essentie van het merk goed samen. Komt u ook onze ruime collectie Nifties bewonderen in de winkel?


Flair

Met een brede collectie aan kunststof en titanium monturen kan de klassieke glasbril niet ontbreken. Met meer dan 70 jaar aan ontwikkeling en kennis is het merk Flair een aanwinst in onze collectie. De unieke brilmonturen zijn van hoge kwaliteit en buitengewoon licht. Het Duitse merk produceert veelzijdige designs, waarvan het grootste deel nog handarbeid is. Met een montuur van Flair draagt u een heus sieraad. Komt u deze bijzondere brillen bekijken?