Kinderbrillen

Wij zijn gespecialiseerd in myopie control bij kinderen. Wij leveren o.a.: MiYOSMART glazen, Misight daglenzen en nachtlenzen. 


Bij een complete kinderbril op sterkte ontvangt u één glas cadeau!*

 

* vraag naar de voorwaarden


Een greep uit onze kinderbrillen collectie...

Één van de grootste collectie kinderbrillen in regio Gorinchem. Voor de kleinste oogjes hebben wij de mooiste monturen zonnebrillen én een ruime collectie aan sportbrillen. Doordat wij beschikken over een grote voorraad glazen is de bril voor uw zoon of dochter snel klaar. In de meeste gevallen zelfs binnen 24 uur.  Een kinderbril hebben wij al compleet vanaf €149,- incl. dunne, geharde en ontspiegelde glazen. Kom gerust eens langs om onze uitgebreide kids collectie te bekijken. 


* vraag naar de voorwaarden

Milo & Me

Ready-to-play eyewear, 100% made with love

De Milo & Me kinderbrillen zijn ontwikkeld door opticiens. Ze zijn sterk, comfortabel, lichtgewicht en blijven super stevig zitten. De monturen ontvang je inclusief siliconen oor-haakjes en hoofdbandje (beide apart te bevestigen).

De monturen worden ontworpen voor een leeftijd van 2 tot 12 jaar.  


Ray-Ban kids

Dit wereldberoemde merk maakt ook ontzettend leuke en sportieve monturen voor kids!


Tartine et Chocolat

Tijdens de zoektocht naar een comfortabel, zacht en een chique merk voor haar eigen baby, ontwierp Catherine Painvin ‘Tartine et Chocolat’ in 1977.
Het resultaat was een revolutie in de kinderkleding met uitbreidingen in onder andere kinderspeeltjes, parfum, meubilair etc. Tartine et Chocolat werd zo binnen korte tijd de marktleider in de kinderartikelen. Een merk dat kinderen behandeld als kinderen.

De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn voor de modieuze kinderen gemaakt. Ze hebben een chique uitstraling net originele en verfrissende dfetails en afwerking aan zowel de buiten- als binnenkant van de bril. Het is een uitgebreide collectie in kleur en maat.


New York Yankees

New York Yankees, het leidende merk in de Major League Baseball is niet uit het veld te slaan. Niet alleen in de sportwereld, maar ook als urbanwear brand. De New York Yankees kledingcollectie bestaat uit petten, kleding en schoenen, waarin ook geregeld celebrities verschijnen.

New York Yankees richt zich met name op stoere tienerjongens. De monturen hebben een strakke urban uitstraling. Denk aan opgeborsteld acetaat en laserpatronen in de veren. Hoewel op de monturen het logo voorheen opvallend aanwezig was, is in de laatste collectie het logo meer subtiel in de monturen verwerkt.


Star Wars

Lang, lang geleden in een sterrenstelsel ver weg.. In 1977 werd de eerste Star Wars film uitgebracht die de hele filmwereld op zijn kop zette. Een direct succes dat na 40 jaar nog steeds niet in populariteit is gedaald.

De monturen van Star Wars bevatten tal van details van herkenbare film-elementen en -karakters, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit.


Lulu Castagnette

Het merk Lulu Castagnette staat voor ‘fantasie’ en ‘chiq’. Een aparte combinatie zou je zeggen, maar het komt perfect samen in de collectie met keuze uit monturen voor meiden van 12 jaar tot (jong)volwassen dames. Kleurrijke monturen die allen iets zachts en knuffelachtigs hebben!

 


Rex & Sue

Een eigenzinnige collectie met verrassende en uitdagende kleurencombinaties voor kinderen tot een jaar of 12. Op een avond keek de ontwerper van dit merk een documentaire over de vondst van het best bewaarde geraamte van een Tyrannosaurus Rex door archeologe Susan Hendrickson. Deze T-Rex werd vernoemd naar haar vinder en kreeg de naam ‘Sue’. Op die bewuste avond is de naam voor de nieuwe collectie ontstaan!