Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een prachtige mode accessoire, maar ook zeer praktisch en belangrijk om uw ogen te beschermen. Wij hebben mooie merken van o.a. Ray-Ban, Prada, Guess en Serengeti in onze collectie. Zonnebril op sterkte nodig? Wij kunnen u helpen. Kom gerust eens langs in de winkel om onze mooie collectie zonnebrillen te bekijken en te passen.


Polariserende glazen

Polariserende glazen zijn bijvoorbeeld perfect voor (water-)sporters en mensen die veel auto rijden. De polariserende filter houdt de schitteringen tegen die veroorzaakt worden door water of de reflectie op een glad wegdek.  De gepolariseerde glazen zijn gecoat met een speciaal filter dat weerspiegelingen van zonlicht effectief neutraliseert. Het levert helder zicht, terwijl het contrast verbetert, vervorming van natuurlijke kleuren voorkomen wordt en zelfs beschermt tegen mogelijk schadelijk UV-licht. De glazen zijn de ideale keuze voor alle brildragers, bieden veiligheids- en prestatievoordelen voor automobilisten en voor liefhebbers van sport en buitenactiviteiten.


Diverse kleuren en tinten

De kleur van een glas bepalen we met het in acht nemen van de volgende factoren. Waar gebruikt u de bril voor, wat ziet er mooi uit en hoe kijkt u het fijnste? In de basis zijn er 3 kleuren glas; Groen, grijs en bruin. Natuurlijk zijn er vele variaties mogelijk maar vrijwel elke kleur keuze heeft zijn origine bij deze tinten.


Meekleurende glazen

Meekleurende glazen zijn ook een optie, het mooie van een meekleurend glas is dat u er niet aan hoeft te denken. Wanneer u naar buiten stapt passen de glazen zich aan, een mooie oplossing wanneer u niet continue wilt wisselen van bril. Kom gerust eens naar de winkel zodat wij u de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten.