Bliek Optiek

Een moderne zelfstandige opticien in het Piazza Center in de Bliekenstad Gorinchem. Vandaar de naam Bliek Optiek!

 

Eén voor één worden onze monturen uitgekozen en daarmee de collectie samengesteld bij de door ons gekozen leveranciers. Dit doen wij op basis van ervaring en volgens de laatste brillen trends voor jong en oud. Ook werken wij samen met bekende merken zoals Rodenstock en zijn wij partner van LensOnline.

Een mooie collectie verdient natuurlijk ook een mooie presentatie. Begin 2021 hebben wij het pand in het Piazza Center flink onder handen genomen met lokale ondernemers, familie en vrienden. Het ontwerp van de winkel en indeling is geheel naar idee van Chayenne. De handgemaakte brillenrekken, tafels en het interieur zijn zo ontworpen dat u het gevoel van thuis komen ervaart wanneer u binnen stapt. En uiteraard staat er een lekker kopje koffie voor u klaar.


Chayenne de Waard - van Meeuwen

Gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en eigenaresse van Bliek Optiek.

 

In 2012 ben ik begonnen in de optiek in de binnenstad van Gorinchem. Wat ik ruim 11 jaar geleden vond, dat vind ik nog steeds, een grote passie voor ons mooie vak. Een vak waar ik mij kan blijven verdiepen en kennis uitbreiden.  De diversiteit in werkzaamheden past bij mij, zoals samen met de klant een mooi montuur uitzoeken, het verhelpen van een zichtprobleem of het aanmeten van contactlenzen. Maar zeker ook de werkplaats. Hier slijpen wij de meeste glazen nog zelf op maat, repareren we brillen of vervangen we de schroefjes en neuspads. Het geeft mij veel energie om een klant tevreden de winkel uit te zien lopen.