Bliek Optiek

Een moderne zelfstandige opticien in het Piazza Center in de Bliekenstad Gorinchem. Vandaar de naam Bliek Optiek!

 

Eén voor één worden onze monturen uitgekozen en daarmee de collectie samengesteld bij de door ons gekozen leveranciers. Dit doen wij op basis van ervaring en volgens de laatste brillen trends voor jong en oud. 

Een mooie collectie verdient natuurlijk ook een mooie presentatie. Begin 2021 hebben wij het pand in het Piazza Center flink onder handen genomen met lokale ondernemers, familie en vrienden. Het ontwerp van de winkel en indeling is geheel naar idee van Chayenne. De handgemaakte brillenrekken, tafels en het interieur zijn zo ontworpen dat u het gevoel van thuis komen ervaart wanneer u binnen stapt.  


Chayenne de Waard - van Meeuwen

Gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en eigenaresse van Bliek Optiek.

 

In 2012 ben ik begonnen in de optiek in de binnenstad van Gorinchem. Wat ik ruim 10 jaar geleden vond, dat vind ik nog steeds, een grote passie voor ons mooie vak. Een vak waar ik mij kan blijven verdiepen en kennis uitbreiden.  De diversiteit in werkzaamheden past bij mij, zoals samen met de klant een mooi montuur uitzoeken, het verhelpen van een zichtprobleem of het aanmeten van contactlenzen. Het geeft mij veel energie om een klant tevreden de winkel uit te zien lopen. 

In april 2021 kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken. Een eigen winkel en deze startte ik in de stad waar het allemaal begon! In het Piazza Center opende ik de deuren van Bliek Optiek. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met de winkel en onderdeel te zijn van dit spannende avontuur.  

 


Shantie Balgobiend

Verkoopmedewerkster en Orthoptiste in opleiding (2e jaar) 

 

In september 2020 ben ik gestart met de studie orthoptie. Orthoptie is een specialistische opleiding die zich richt op de diagnose en behandeling van scheelzien en luie ogen, met als doel een goede samenwerking tussen beide ogen te krijgen. 

Voor mijn studie  was ik op zoek naar een stage in de optiek. Zo ben ik terecht gekomen bij Bliek Optiek. Hier is het mij zo goed bevallen dat ik er op de zaterdagen blijf werken. Ik zal voornamelijk zorg dragen voor het uitzoeken van een montuur of zonnebril, het afstellen van uw bril, het plannen van een afspraak en het verlenen van service. Ik hoop u snel te zien bij ons in de winkel!