Bliek Optiek

Een moderne zelfstandige opticien in het Piazza Center in Gorinchem, de Bliekenstad. Vandaar de naam Bliek Optiek!

 

Met liefde en passie voorzien wij u van een persoonlijk kijkadvies, contactlenzen en/of een mooie bril! Wij staan voor vakmanschap, eerlijk advies en een goede service. Ons streven is dan ook om u zo goed mogelijk zicht te bieden met de middelen die te verkrijgen zijn binnen de optiek.

Om goed zicht voor iedereen toegankelijk te houden bieden wij naast de merkmonturen en brillenglazen ook een collectie in een betaalbare huislijn. Ook kunnen wij voor u declareren bij bijna alle zorgverzekeraars. Kom gerust langs voor informatie en advies.


Chayenne de Waard - van Meeuwen

Gediplomeerd opticien, contactlensspecialist en eigenaresse van Bliek Optiek.

 

In 2012 ben ik begonnen in de optiek in de binnenstad van Gorinchem. Wat ik ruim 9 jaar geleden vond, dat vind ik nog steeds, een grote passie voor ons mooie vak. Een vak waar ik mij kan blijven verdiepen en kennis uitbreiden.  De diversiteit in werkzaamheden past bij mij, zoals samen met de klant een mooi montuur uitzoeken, het verhelpen van een zichtprobleem of het aanmeten van contactlenzen. Het geeft mij veel energie om een klant tevreden de winkel uit te zien lopen. 

Nu is het tijd om mijn ervaring en deskundigheid te gebruiken om mijn droom waar te maken. Een eigen winkel en deze start ik in de stad waar het allemaal begon! In het Piazza Center open ik de deuren van Bliek Optiek. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met de winkel en onderdeel te zijn van dit spannende avontuur.  

 


Shantie Balgobiend

Verkoopmedewerkster en Orthoptiste in opleiding (2e jaar) 

 

In september 2020 ben ik gestart met de studie orthoptie. Orthoptie is een specialistische opleiding die zich richt op de diagnose en behandeling van scheelzien en luie ogen, met als doel een goede samenwerking tussen beide ogen te krijgen. 

Voor mijn studie  was ik op zoek naar een stage in de optiek. Zo ben ik terecht gekomen bij Bliek Optiek. Hier is het mij zo goed bevallen dat ik er op de zaterdagen blijf werken. Ik zal voornamelijk zorg dragen voor het uitzoeken van een montuur of zonnebril, glasadvies, het plannen van een afspraak en het verlenen van service. Aankomende tijd zal ik mij gaan richten op het oogmeten. Ik hoop u snel te zien bij ons in de winkel!