Oogmeting

Een mooi montuur is erg belangrijk, maar nog belangrijker is goed zicht. Om de sterkte van uw brillenglazen te bepalen doen wij een uitgebreide oogmeting. Aan de hand van de meting en de door u verstrekte informatie over werk, hobby's en leefstijl volgt een deskundig advies. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging van opticiens de NUVO. Zo bent u verzekerd dat wij gediplomeerd zijn. Loop gerust even binnen!

Contactlenzen

Naast de brillen meten wij ook diverse soorten contactlenzen aan. Van een dag lens voor het sporten tot een contactlens voor de hele dag.  Na een uitgebreide oogmeting en vooronderzoek, wordt er gekeken welke lens het beste op de ooggezondheid en op uw wensen aansluit. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan nachtlenzen gedacht? Of wordt het lezen steeds meer een probleem? Wellicht is een multifocale lens de oplossing. Maak gerust een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Onze uitgebreide collectie

Onze collectie monturen, zonnebrillen en sportbrillen is zorgvuldig en met liefde samengesteld. Of u nu opzoek bent naar een klassiek, een uitgesproken of een trendy montuur u vindt het bij ons. Zo hebben wij een huiscollectie maar ook bekende merken van o.a. Ray-Ban, Jaguar, en Scotch&Soda in ons assortiment, maar ook handgemaakte monturen van Andy Wolf en exclusieve monturen van Carven. Wist u bijvoorbeeld dat wij een Ray-Ban zonnebril op sterkte kunnen laten maken door Ray-Ban zelf? Ook voor kinderen en jong volwassenen kunt u bij ons terecht. We hebben voor de kleinste ogen de mooiste monturen.